The Definitive Guide to Vakances ārzemēs

Wiki Article



Darbs Lielbritānijā, Skotija, Glāzgova. Neliela Beķerija Glāzgovā mekle pieredzējušu maizes cepēju, konditoru, kas spētu strādāt iekļaujoties noteiktajā laika grafikā, spēj sekot līdzi detaļām, tīrībai un uzturētu vienotu kvalitātes standartu dienu no dienas. Darba samaksa ir…

Darbs Zviedrijā būvniecībā Darbs Zviedrijā, Gēteborgā, un arī Nīderlandē, Māstrihtā. Vakance domāta Eiropas pilsoņiem. Piedāvātā profestija ir jumiķis (darbā uz jumta ar dakstiņiem). Prasības šai vakancei: Angļu valoda B1 līmenis; Pieredze jumtu dakstiņu likšanā; B…

To ir veicinājusi tiešsaistes platformu, kas savieno darbiniekus ar klientiem, izaugsme, kā arī gabaldarbu ekonomikas pieaugums, kad cilvēki pieņem īstermiņa darbu un slēdz īstermiņa līgumus.

65 – nine.00eiro/h (pirms nodokļu un dzīvesvietas īres nomaksas). Visas sociālās garantijas.Dzīvesvieta piemeklēta no darba devēja puses. Prasības: Darba pieredze individuālo apģērbu šūšanā, pāršūšanā un labošnā vismaz

 - Eiropas darba mobilitātes portāls - darba piedāvājumi, padomi un konsultācijas par nodarbinātības iespējām, par darba un dzīvošanas nosacījumiem Nīderlandē un citās Eiropas valstīs.

Nīderlande Mūrnieki Nīderlandē Uzņēmums, kas nodarbojas ar ēku kompleksu būvniecību aicina darbā kvalificētus mūrniekus. Objekti atrodas Nīderlandē.

Es atrodos Nīderlandē ar visu ģimeni un visi strādājam Stipt! Darbs ir patīkams un dzīves apstākļi ir labi, tādēļ vēlamies šeit palikt uz ilgu laiku!

Mēs Jums palīdzēsim atrast labāko darba piedāvājumu ar dzīvesvietu valstī, kura Jums patīk vislabāk.

Dodoties strādāt ar Latvijas darbiekārtošanas aģentūras starpniecību, Jums tiks darbs Niderlande garantēts, ka Nīderlandes darbiekārtošanas aģentūra:

Sarunas laikā ar atlases speciālistu previousāstiet par Jums vēlamo darbu un, kādas ir Jūsu cerības. Balstoties uz Jūsu vēlmēm, atlases speciālists piedāvās Jums piemērotus darba piedāvājumus.

Tie visi ir indicatorāli holandiešu menedžeriem, kas parāda Jūsu augsto motivāciju. Kad vadītājs pamanīs, ka jūs vēlaties darīt vairāk, jūs saņemsiet vairāk pienākumu un galu galā lielāku algu. Jūs būsiet pirmais, kuru aicinās strādāt virsstundas.

Lielisks piedāvājums Nīderlandē! Darbs ir priekš vīriešiem,sievietēm un pāriem! Var BEZ angļu valodas zināšanām un BEZ iepriekšējas pieredzes! Labi atalgots un viegls darbs Nīderlandē, var BEZ angļu valodas zināšanam un BEZ iepriekšējas pieredz...

Kā arī adresi, kur vajadzēs ierasties. Gadījumā, ja jūs lidosiet ar lidmašīnu iespējams aģentūras pārstāvis sagaidīs Jūs jau lidostā.

Ja nepieciešams, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrā (VSAA) noformējiet Eiropas sociālās apdrošināšanas sistēmas koordinācijas U un E dokumentus (U1 dokumentu, lai Nīderlandē apliecinātu savu Latvijas nodarbinātības periodu; U2 kur darbs Niderlande dokumentu, ja meklējot darbu Nīderlandē, vēlaties turpināt saņemt Latvijā piešķirto bezdarbnieka pabalstu; E104 veidlapu, lai Nīderlandē apliecinātu Latvijā veiktās sociālās apdrošināšanas iemaksas, nosakot tiesības uz trimības vai maternitātes pabalstu).

Report this wiki page